Van ik naar wij

Trots en blij ben ik, dat ik na twee jaar ondernemen op zo’n mooie plek terecht ben gekomen.
Het gaat goed met Massage Marin, en we gaan je een breder scala aan massages aanbieden.

We. Want alhoewel Massage Marin als naam blijft (het bekt zo lekker en why change a winning concept), is Massage Marin al lang geen ‘ik’-persoon meer, maar een ‘wij’.

Marlies en Sandra hebben hun plek veroverd in het team, we kunnen goed samenwerken en samen zijn. De energie voelt goed, we groeien met elkaar, genieten en kijken samen vooruit, we brainstormen over nieuwe plannen en hoe we onze talenten nóg beter kunnen inzetten.

En we gaan een volgende stap zetten: Hanna en Ilona komen erbij! Het is een team dat mooi op elkaar aansluit en waarmee we op iedere persoon persoonlijk afgestemde massages en coaching kunnen bieden.

We kijken ook uit naar een tweede locatie, zodat we nóg meer mensen kunnen laten genieten van onze massages. Daarover binnenkort meer, deze maand staat in het teken van ‘wij’.

Daarom een voorstelronde van ons team:

Marlies-Massage-Marin-AmsterdamMARLIES: ONTSPANNEN & LOSLATEN
Vrijdag & zaterdag

Heb je last van blokkades, vaak hoofdpijn of andere specifieke klachten? Of wil je op een hele zachte manier loslaten en op een liefdevollere manier naar jezelf kijken?
Probeer dan eens een massage van Marlies. Bij haar kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, deeptissue, shiatsu, voetreflex en cranio sacraal. Ze laat de energie in je lichaam weer stromen. Als je wilt kan ze je ook visualisaties meegeven.

SANDRA: HERSTELLEN & OPLADEN
Zondag & maandag

Sandra-Massage-Marin-AmsterdamZit je veel achter de computer? Ben je kok, timmerman, zorgverlener, of heb je een ander geestelijk of fysiek zwaar beroep? Ben je overwerkt, of wil je van je burn out af? Dan moet je bij Sandra zijn. Met stevige hand combineert zij ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue en voetreflex. Je hoeft niet eens te zeggen waar je last van hebt, ze voelt feilloos aan waar je spanningsplekken zitten. De massages van Sandra ontspannen je spieren én halen de stress uit je lijf, waardoor je weer helder kunt denken en je todo-lijst met een nieuwe frisse dosis energie tegemoet gaat.

ILONA: BALANS & BEWUSTZIJN
Zondagochtend 9.00-14.00 uur

Ilona-Massage-Marin-AmsterdamWil je meer in balans zijn, kom je even niet aan je yoga practice toe, of wil je wel eens ervaren wat yoga voor jou en je gezondheid kan betekenen, boek dan een Thai Yoga Massage bij Ilona, tevens yogadocente bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Deze geklede, speelse, meditatieve vorm van massage nodigt je uit om naar binnen te gaan en je met jezelf te verbinden. Je hele lichaam wordt behandeld, bewogen en gestretcht in vloeiende bewegingen, op een comfortable mat op de vloer. Ilona voelt snel aan wat iemand nodig heeft, haar aanraking is stevig en zacht tegelijk, haar energie aanwezig en toegewijd.

HANNA: DIEPE RUST & BALANS
Maandagavond & vrijdagavond (vanaf 1 juni)

Hanna-Massage-Marin-AmsterdamHanna laat je weer stralen vanuit je eigen kracht met Balinese en Thai Yoga Massage. De technieken heeft ze tijdens haar reizen in het Oosten van de meesters mogen leren.
Het ontgiftingingsproces in je lichaam wordt gestimuleerd en de doorstroming van energie geactiveerd door middel van drukpunten en stretches. Bij Thai Yoga Massage wordt je hele lichaam in vloeiende bewegingen gestretcht op een mat, met kleding aan en bij Balinese Massage worden acupressuur, stretches, reflexologie, ontspanningsmassage en aromatherapie gecombineerd. Beide massagevormen geven diepe ontspanning, een revitaliserende stimulans en verfrissen je gedachtes en emoties.

MARIN: LIJFCOACHING & ONTSPANNING
Dinsdag t/m donderdag
Marin-Massage-Marin-Amsterdam
Marin kijkt – openminded, met humor én respect – dwars door je heen en leert je te luisteren naar de taal die jouw lijf spreekt. Bij haar kun je terecht voor lichte klachten, maar ook met problemen die al jaren spelen. Ze werkt met voetreflexmassage, sportmassage, ontspanningsmassage, deep tissue, shiatsu en zwangerschapsmassage. In overleg met jou bepaalt ze welke technieken voor jou geschikt zijn, eventueel aangevuld met advies over voeding, vitaminen en gezondheid. Na een bezoekje aan Marin zit je weer vol power, ben je heerlijk ontspannen en ga je naar huis met een glimlach.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving op onze teampagina of kijk op de contactpagina om meteen een afspraak te maken voor een heerlijke massage. (Want zeg nou zelf, als er íemand is die dat verdient, dan ben jij het wel!)

We hopen je snel weer te mogen begroeten bij Massage Marin.

Warme groet, ook namens Marlies, Sandra, Hanna en Ilona,

Marin