Vitamine en lichaamsdoormeting

inleiding

De meting wordt gedaan met de Corpus Analyser. Dit is een hulpmiddel om 250 fysieke functies snel te analyseren. Met deze test weet u hoe het met uw gezondheid is gesteld en welke conditieverbetering prioriteit heeft.
De Corpus Analyser Pro test het magnetische veld van de cellen op basis van bioresonantie en radionika. Deze analyse stelt geen diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het subtiele aura- of etherische veld van de cliënt.
Deze verschijnselen kunnen zich in het fysieke lichaam, het etherische lichaam, het emotionele lichaam of het mentale lichaam manifesteren.

Wat wordt getest?

De Corpus Analyser Pro test een groot aantal (250) parameters van lichaamsfuncties en organen.
Voor elke parameter worden de testwaarden en de normwaarden zowel grafisch als in cijfers weergegeven. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in de tekorten, de overschotten en de absorptiecapaciteit. Onder meer test de Corpus Analyser de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, sporenelementen, vitaminen, mineralen, vetzuren, sporenelementen, zware metalen, allergieën, enz.

Na afloop ontvangt u het resultaat en een advies per mail.

Locatie

Amsterdam Noord

Boek direct een meting: