Workshop Sleutel naar zelfliefde

 

 

 

 

In deze snelle wereld willen (en vaak moeten) we allemaal bijblijven. We krijgen veel informatie per seconde binnen, waardoor we soms te veel in ons hoofd ‘zitten’. We vergeten om naar ons hart te luisteren en naar de signalen van ons lichaam. Om je eigen behoeftes en dromen te realiseren en duidelijk neer te zetten heb ik deze workshop ontwikkeld: in een kleine groep komen we samen om met verschillende tools weer terug te gaan naar je hart. Door in kleine afgestemde groepjes met elkaar te zijn, voel je je veilig en gehoord en kan je je gevoel samen delen.

We beginnen de avond met je droom, vraag of wens op papier te zetten waarna je in de loop van de workshop meer inzichten gaat krijgen en hoe je deze vervolgens kan toepassen op je eigen leven.

De workshop op 26 juli en er zijn nog 2 plaatsen vrij en duurt 3 uur. In september start ik nieuwe workshops waar je voor kan inschrijven. Ze vinden plaats in mijn salon aan de Ceintuurbaan in Amsterdam waar we in alle rust en ontspanning samen kunnen komen. De kosten bedragen € 40,- per persoon.

Geïnteresseerd geraakt of wil je wellicht meer informatie?

Neem dan contact met me op: