Healing People voor bedrijven

Healing People ... biedt holistische, lichaamsgerichte coaching trajecten aan voor bedrijven die ondersteuning willen bieden aan hun werknemers op het gebied van coaching, stressmanagement, burn-out preventie en -herstel. Met lichaamsgerichte coaching traject leert het individu beter voor zichzelf te zorgen, om vitaliteit en productiviteit te vergroten en stress gerelateerde en burn-out klachten te voorkomen of te verminderen.

Lichaamsgerichte coaching als preventie ziekte-uitval

Healing People biedt op maat gemaakte coaching trajecten aan, die bijdragen aan de vitaliteit, (mentale) weerbaarheid, gezondheid en welzijn van werknemers. Wij hebben de afgelopen 10 jaar mogen zien hoeveel baat mensen hebben bij massage en lichaamsgericht coachen. Allereerst versterkt massage ons immuunsysteem, en verlaagt het de bloeddruk en dus stress gerelateerde klachten. Bij burn-out, stress en overspannenheid negeert men vaak de signalen van het lichaam. Daarom bieden wij lichaamsgerichte coaching aan, om mensen weer te leren luisteren naar deze signalen.

We bieden een afgestemd coaching traject voor de werknemer, bestaande uit coaching en (massage)therapie. Daarnaast is er keuze uit voedingsadvies, vitamine en lichaams onderzoek, kinesiologie, ademwerk, yoga en beweging, en regressie en/of hypnotherapie.

Juist door zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak te werken, zien wij onze cliënten grote stappen nemen en krachtiger worden. Wij bieden dit allemaal onder één dak, en samen met de cliënt wordt een passend behandelplan gemaakt.

Kosten van uitval:
gemiddeld duurt herstel van een burn-out 10 maanden en kost de werkgever €60.000

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen (TNO). Ziekteverzuim van 4,2 procent kostte 15.330.000 verzuimdagen in 2020; waarvan 550.000 dagen gerelateerd aan burn-out (Intermediair, op basis van de meest recente cijfers van ziekmeldingen bij ArboNed, 2021).

Human TotalCare zag het afgelopen jaar de gemiddelde verzuimduur van een burn-out stijgen van 280 tot bijna 300 dagen. Eén geval betekent dus tien maanden ellende (Intermediair, op basis van de meest recente cijfers van ziekmeldingen bij ArboNed, 2021). De kosten voor de werkgever lopen gemiddeld op tot 60.000 euro, volgens het Zilveren Kruis. Maar daarbij komen nog de gevolgen voor het overige personeel: door het wegvallen van ervaring en expertise, neemt de druk op het overige personeel toe. Redenen genoeg voor bedrijven om het voorkomen van burnout en stress klachten van werknemers prioriteit te geven. Immers voorkomen is beter dan genezen.
‘Als organisatie kun je gezien de dreigende hoge kosten, ook van vervanging, beter tijdig die 1.500 tot 2.000 euro in professionele begeleiding steken, zodat de medewerker snel hulp krijgt en daardoor eerder terugkeert naar werk.’ aldus Van Amerongen-Leertouwer, directeur medische zaken en bedrijfsarts bij ArboNed.

Brons Pakket
(light)

Dit pakket is er op gericht om te leren luisteren naar het lichaam.

In 7 sessies leer je je grenzen te herkennen en erkennen. Hoe je beter met stress en werkdruk om kan gaan. Leer je hoe je jezelf beter kunt ondersteunen in drukke periodes. En hoe je dat in je dagelijkse leven reflectie kan implementeren.

lees meer

Zilver Pakket
(medium)

Een transformatief programma voor werknemers bij wie al langere tijd fysieke, mentale of emotionele klachten zich manifesteren.

In totaal 15 sessies zal er dieper worden gekeken naar de oorzaak van de blokkade of beperkingen. Wat houdt je tegen? En wat heb je nodig om te groeien? Elk vlak van wie je bent wordt belicht.

lees meer

Goud Pakket
(powerful)

Een uitgebreid programma van meerdere sessies. Voor de werknemer die niet alleen langer durende fysieke klachten of emotionele blokkades wil transformeren tot kracht maar ook een stevige bedding nodig heeft voor zijn of haar carrière binnen het bedrijf.

Op maat gemaakt pakket.

lees meer

Brons Pakket
(light)

Dit pakket is er op gericht om te leren luisteren naar het lichaam.
In 7 sessies leer je je grenzen te herkennen en erkennen. Hoe je beter met stress en werkdruk om kan gaan. Leer je hoe je jezelf beter kunt ondersteunen in drukke periodes. En hoe je dat in je dagelijkse leven reflectie kan implementeren.

 • Coaching Introductie van waar je staat (120 min)
 • Vitamine lichaamsmeting (90 minuten)
 • Massagetherapie (120 minuten)
 • Coaching (120 minuten)
 • Voedingsadvies of Ademcoach of Yoga Coach of Safe Floor (90 minuten)
 • Massage (60 minuten)
 • Coaching overzicht met waar je staat (120 minuten)

In de eerste sessie wordt een plan van aanpak gemaakt. In de laatste sessie wordt deze geëvalueerd.

Na de sessies kun je:

 • Makkelijker lichaam en geest verbinden.
 • Betere kennis van je grenzen en beperkingen.
 • Vastzittende patronen en daarbij behorende triggers herkennen en omzetten tot tools.
 • Betere algehele balans (fysiek/mentaal) ervaren. beter omgaan met stress.
 • Op tijd aan de bel trekken waardoor minder snel uitval door ziekte of burn out.
Neem contact met ons op. Bel of mail met Marin.

Zilver Pakket
(medium)

Een transformatief programma voor werknemers bij wie al langere tijd fysieke, mentale of emotionele klachten zich manifesteren.
In totaal 15 sessies zal er dieper worden gekeken naar de oorzaak van de blokkade of beperkingen. Wat houdt je tegen? En wat heb je nodig om te groeien? Elk vlak van wie je bent wordt belicht.
Lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel. Maar ook op verschillende gebieden: denk aan werk, relaties en gezondheid.

 • Coaching Introductie van waar je staat (120 min)
 • 2x Massagetherapie (120 minuten)
 • Vitamine lichaamsmeting (90 minuten) + vervolg (90 minuten)
 • 2x Voedingsadvies of Ademcoach of Yoga Coach of Safe Floor (90 minuten)
 • 2x Coaching (120 minuten)
 • Combi Massage met Hypnotherapie of Regressietherapie (3 uur)
 • 2 x Coaching (120 minuten)
 • 2 x Massage (90 minuten)
 • Coaching overzicht met waar je staat (120 minuten)

De eerste en de laatste sessie zijn coaching, de overige sessies worden samen met de coach samengesteld. In de eerste sessie wordt een plan van aanpak gemaakt. In de laatste sessie wordt deze geëvalueerd.
De coach zal je gedurende het hele traject begeleiden, en in de korte online check in sessies kan het programma eventueel bijgestuurd worden naar behoefte.

Na de sessies ben je in staat om (resultaat):

 • makkelijk lichaam en geest verbinden.
 • gezonde dosis zelfkennis en -inzicht in zetten in het dagelijks leven.
 • betere kennis van je grenzen en beperkingen.
 • vastzittende patronen en daarbij behorende triggers herkennen en
omzetten tot tools.
 • betere algehele balans (fysiek/mentaal) ervaren.
 • betere (werk)relaties aangaan.
 • veel beter omgaan met stress.
 • beter reflecteren.
 • denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Neem contact met ons op. Bel of mail met Marin.

Goud Pakket
(powerful)

Een uitgebreid programma van meerdere sessies over een langere periode.
Voor de werknemer die niet alleen langer durende fysieke klachten of emotionele blokkades wil transformeren tot kracht maar ook een stevige bedding nodig heeft voor zijn of haar carrière binnen het bedrijf.
Wat heb je nodig om met meer balans in het leven te staan? Hoe kun je je talenten effectiever inzetten? Hoe ga je echt met hart en ziel leven en werken?

Op maat gemaakt pakket.

In de eerste coaching sessie wordt een plan van aanpak gemaakt. In de laatste sessie wordt deze geëvalueerd. De overige sessies worden samen met de coach samengesteld.
De coach reist gedurende het hele traject met je mee, en in de korte online check in sessies kan het programma eventueel bijgestuurd worden zodat het in het volledige traject afgestemd is op jouw behoefte en groei.

Na de sessies ben je in staat om:

 • makkelijk lichaam en geest verbinden.
 • de enorme dosis zelfkennis en -inzicht in zetten in het dagelijks leven.
 • betere kennis van je grenzen en beperkingen.
 • makkelijk stappen zetten in je potenties en groei.
 • goed navigeren met je talenten.
 • vastzittende patronen en daarbij behorende triggers herkennen en
omzetten tot tools.
  betere algehele balans (fysiek/mentaal) ervaren.
 • betere relaties aangaan op werk en privé.
 • veel beter omgaan met stress.
 • beter reflecteren. - denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
 • op tijd aan de bel trekken waardoor minder snel uitval door ziekte of 
burn out.
Neem contact met ons op. Bel of mail met Marin.
Healing People - Marin en Marlies

Over Healing People
Business + Coaches

HEALING PEOPLE BUSINESS komt voort uit Healing People. Tien jaar geleden begon Marin Dijkman haar eigen massagepraktijk. En bouwde dit uit van een eenmanszaak onder de naam Massage Marin naar holistisch gezondheidscentrum Healing People op twee locaties in Amsterdam. In de Egelantiersstraat 1 (Jordaan) en Meeuwenlaan 327 (Noord).

Bij Healing People worden krachten gebundeld door verschillende professionals -therapeuten, masseurs, coaches en docenten - om cliënten te begeleiden in hun herstelproces en bij persoonlijke ontwikkeling.

HEALING PEOPLE ZAKELIJK is ontwikkeld nadat we de vraag kregen van verschillende bedrijven of we hun werknemers konden begeleiden. Ook de toename van mensen met burn out en fysieke klachten inspireerde ons om een programma te ontwikkelen waar we werknemers kunnen gidsen in zelfzorg en zelf ontwikkeling. Vanuit de holistische visie*.

*Note: holistische gezondheid*
Alles is één.
Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op je wezen en vice versa.
Het is de verbinding tussen lichaam, geest, emoties en ziel.
Die continue in uitwisseling staan met elkaar.
De balans daarvan is vaak de kern van de oplossing.

Marin

Naast Founder van HEALING PEOPLE ook Massagetherapeut, Coach en Trainer. Doortastend, niet bang om je spiegels voor te houden, door te vragen. Het aanspreekpunt voor de bedrijven en hun medewerkers

Marlies

Cranio Sacraal en massagetherapeut, in rust komt healing en beweging. Onze wijsheden delen met elkaar brengt je mooi in balans. Het aanspreekpunt voor de bedrijven en hun medewerkers.

Masja

Ik ben een gecertificeerd bewustzijnscoach die werkt vanuit het hart. Sinds 2012 help ik mensen om meer inzicht te krijgen in wie ze werkelijk zijn. Door onder andere je bewustzijn te vergroten en te ontdekken wat je blokkades zijn, om zo vanuit je essentie verder te kunnen groeien. Op deze manier zul je meer kracht, flow, rust, vertrouwen, verbinding en geluk ervaren.

"Een tevreden werknemer is iemand die zichzelf kent.
Haar grenzen, haar talenten en capaciteiten.
Die dit durft te communiceren en weet dat zij er elke dag iets meer van kan maken door zichzelf beter te leren kennen.

Die goed in haar vel zit, fysiek, mentaal en emotioneel veerkrachtig zodat zij de wereld aan kan en weet wanneer het tijd is voor rust.
Heldere beslissingen durft te nemen.
Trouw durft te zijn aan zichzelf én de organisatie."